Eurytmimassasje

When you touch one thing with deep awareness, you touch everything. Lao Tzu


Eurytmimassasje er en terapiform innenfor komplementær medisin og har sitt utspring i bevegelseskunsten eurytmi. Massasjeformen er utviklet av Tanja Baumgartner og brukes i min praksis i kombinasjon med eurytmiterapi.

Ordet eurytmi er gresk og betyr fullkommen bevegelse. Under eurytmimassasjen blir du tilført spesifikke bevegelser som din kropp trenger og er mottagelig for. De spesifikke bevegelser baserer seg på språklyder (alfabetet) og virker oppbyggende, vitaliserende, avslappende, beroligende og beskyttende.

Eurytmimassasje er bygget på syv nivåer. På hvert nivå blir du gradvis mer delaktig i behandlingen og på siste nivå vil du være istand til å massere deg selv.

Hvordan foregår behandlingen? 

Du kan motta eurytmimassasjen sittende, stående eller liggende, direkte på din hud med olje eller påkledt og dekket til med et varmt teppe. Under behandlingen er jeg oppmerksomt tilstede og lyttende til din kropp. Du vil kjenne på lette berøringer som virker helt inn til dine indre organer og skjelett. Massasjeformen arbeider hovedsakelig med din indre energiflyt og vil derfor ikke kjennes som “knaing”. Hvis ønskelig kan jeg fortelle deg underveis hva jeg foretar meg slik at også du med din oppmerksomhet kan følge med og slik forsterke effekten av behandlingen. En annen mulighet er å nyte stillheten og avslapningen massasjen gir. Etter behandlingen er det rom for å ta en hvil i 5-20 min. Det vil ytterligere styrke virkningen av eurytmimassasjen. Etter behandlingen vil du kjenne en dyp avslapning.

Eurytmimassasje kan gi deg

  • mer overskudd og vitalisering i din kropp.
  • mer balanse og harmoni i din hverdag.

Anbefalinger

Eurytmimassasje hos Anne imponerte stort. Massasje-formen går i dybden og helbreder. Med lette berøringer merker hun hvor i kroppen problemene sitter, og jobber ut i fra dette. Etter 2 massasjetimer hadde hun løst opp i knytninger og smertefulle punkter på kroppen, og årelange problemer var helt forsvunnet! Jeg vil anbefale alle å ta seg tid i en stressfull hverdag til en eurytmimassasje-time. Det er absolutt verdt det!

Live M. S. Olsen

Kontakt