Om meg

Anne Weidner

Master of Arts i Eurytmiterapi

Jeg er sertifisert eurytmiterapeut og massasjeterapeut og godkjent som komplementær terapeut i Norge (NNH). I over 20 år har jeg dannet meg et solid erfaringsgrunnlag innen bevegelseskunsten eurytmi. Jeg behandler barn og voksne i alle aldre som opplever en ubalanse i det kroppslige, i det funksjonelle og i det emosjonale.

 Jeg lærer deg hvordan du med enkle øvelser kan gjøre en stor forskjell i din hverdag.

Mitt ønske er å hjelpe deg med å finne din indre balanse.

Jeg kombinerer massasje- og/eller bevegelsesterapi i hver behandling, avhengig av dine ønsker og din individuelle konstitusjon. Etter en kort samtale hvor du skildrer din situasjon finner vi ut av hvilken behandlingsform som passer deg best. Du blir fortalt om mitt behandlingstilbud og gangen i det. Jeg legger vekt på at du som pasient tilegner deg strategier og øvelser som hjelper deg i hverdagen. 

Kontakt